Yeni Battlefield oyunundan ilk video geldi: Yıkılabilen ortamlar geri dönüyor

En Yeni Battlefield Oyunundan Yıkım Odaklı Güncelleme Haberleri

2025 yılında piyasaya sürülecek olan yeni Battlefield oyunu hakkında henüz resmi bir ad veya kesin çıkış tarihi belirlenmedi.

Fakat EA, oyuna dair ipuçları paylaşmaya devam ediyor ve son güncelleme özellikle serinin deneyimli hayranlarını heyecanlandırdı.

BATTLEFIELD LABS’TAN YIKIM ODAKLI VİDEO

Battlefield Labs tarafından paylaşılan son güncelleme videosu, oyunun yıkım mekaniklerine odaklanıyor ve oyunun geliştirme aşamasından bir oynanış videosu sunuyor.

Video, oyuncuların sevdiği eski tarz, detaylı yıkım özelliklerinin geri döndüğünü gösteriyor.

DICE, Criterion, Ripple Effect ve EA Motive gibi stüdyoların yer aldığı Battlefield Ekibi, yıkıma odaklanan yaklaşımlarını ilk kez paylaştı.

Ekip, “Yıkım hedeflerimiz, çevreyi yeniden şekillendirmenizi ve stratejik bir avantaj elde etmenizi sağlayarak oyun deneyiminize daha derinlik katmaya odaklanmıştır.” cümlelerini kullandı.

BİNALAR ÇEKİRDEĞİNE KADAR YIKILABİLECEK

Battlefield ekibi, hasarın oyun ortamlarını fiziksel olarak etkileyeceğini ve binaların yıkılmadan önce dış duvarlarının parçalanarak “elma çekirdeği” görünümüne sahip olacağını açıkladı.

Yeni mekanikler sayesinde oyuncular, yıkım ile ilgili daha fazla fırsat yaratabilecek ve farklı silah veya araç türlerini kullanarak çevrelerini etkileyebilecekler.

Örneğin, yıkım sonrası ortaya çıkan enkaz yığınları savaş alanında kalıcı olacak ve oyunculara yeni siper ve korunma olanakları sunacak.

Related Posts

Grok’tan dün geceyle ilgili ilk açıklama geldi: Kandırıldım

Dün akşam saatlerinden itibaren X’in yapay zeka aracı Grok tarafından verilen yanıtlar gündeme oturdu. Agresif ve argo ifadelerle yanıtlar veren Grok, devlet görevlilerine ve hassas değerler hakkında da ağır cümleler kullandı. Sabah saatlerinde erişim engeli talebi getirilen Grok konuyla ilgili ilk cevabını verdi: Kandırıldım

Spotify için kritik soruşturma

Küle “Spotify hakkında başlattığımız inceleme, kültürel üretimin adil koşullarda sürdürülebilmesi açısından büyük önem taşıyor” dedi.

James Webb Teleskobu ilk kez bir ötegezegen keşfetti

İnsanoğlunun bugüne kadar yapmış olduğu en gelişmiş gözlemevlerinden biri olan James Webb Uzay Teleskobu, ilk kez bir ötegezegen keşfetti. Uluslararası bir astronom ekibi, bu gezegen adayını Dünya’dan yaklaşık 111 ışık yılı uzaklıkta, Antlia takımyıldızında bulunan TWA 7 adlı düşük kütleli bir yıldızın etrafındaki enkaz diskinde tespit etti.

Çin’de tespit edildi, bilim insanları alarma geçti: Dünyaya yayılma riski var

Çin’in güneybatısındaki Yunnan eyaletinde yapılan araştırmalarda, yarasaların böbreklerinde daha önce bilinmeyen 20 yeni virüs tespit edildi. Covid 19’un çıkış kaynağı olarak gösterilen yarasalarda tespit edilen yeni 22 virüsün yüzde 90’ından fazlası, bilim dünyası için ilk kez tanımlandı.

Kuantum bilgisayarlar evlere mi geliyor? İşin uzmanları anlattı

Kuantum hesaplama, bilim dünyasının uzun süredir hayalini kurduğu bir teknoloji olarak, karmaşık problemleri çözme potansiyeliyle dikkat çekti. Bu alanda çığır açan bir adım atarak ilk kuantum bilgi işlem çipi Ocelot’u tanıttı. Kuantum hata düzeltme …

Dünyanın en basit nükleer reaktörüne onay! Amacı belli oldu

Finlandiya’dan dünyanın en basit nükleer reaktörüne onay geldi. Reaktör yalnız ısı üretimi için kullanılacak.